joi, 26 aprilie 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor aliatilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)- SFANTU GHEORGHE

         Doamnelor si domnilor,
         Dupa cum stiti, guvernul tradator se pregateste sa dea ultimele proprietati ale natiunii romane, pe nimic, pana in luna septembrie a.c.: CNH (care va fi falimentata in circa 2 luni), Termoelectrica, CNCFR, TAROM, ROMARM, NUCLEAR ELECTRICA, etc. Este ratiunea demiterii lui Borbely si preluarii atributiilor sale de catre tradatorul Ungureanu, care va da aviz favorabil de mediu si pentru Rosia Montana si pentru Rosia Poieni si pentru celelalte.
         Va informam, insa, ca respectivele ultime proprietati si surse de venit ale natiunii romane nu vor fi date doar pe nimic plus comision marilor asasini economici straini, ci si ........ fara datorii!
         Guvernul a elaborat o OUG care va apare in Monitorul Oficial, prin nebagare de seama si iuteala de mana, de Pasti. Ea prevede STERGEREA DATORIILOR, de circa 6mld. Euro, ale companiilor in cauza. Numai ca aceste datorii reprezinta neplata de catre banditi de tipul Necolaiciuc, varul stiti dvs. cui, a CAS-urilor plus penalitatile. Spre exemplu, CNCFR va fi iertata de 1mld. euro datorie la stat, din care 500 mil. reprezinta neplata CAS-ului, iar restul penalitati.
         Aceasta este o lovitura care va fi resimtita, de bugetari si pensionari, ca o bomba atomica! Sub o forma sau alta, banii vor fi recuperati tot din buzunarele noastre, suma totala reprezentand deficitul bugetului de pensii pe trei ani. Existau si alte solutii? Sigur ca da: pedepsirea vinovatilor si confiscarea averilor, ilicit dobandite, sau aplicarea corecta a procedurilor privind preturile drepturilor de transfer (prestatii, achizitii, profit) ale corporatiilor multinationale care jefuiesc, sistematic, Romania si ale caror beneficii reprezinta, real, 70% din PIB-ul tarii.
         Asadar, stimati colegi, pe 1 MAI va trebui sa iesim in strada in Bucuresti si in toata tara, pentru a da o ultima batalie pentru dreptul la existenta al Romaniei, al natiunii romane, al nostru al tuturor. In paralel, vom actiona in justitie si SCMD si ceilalti membri interesati ai CNSC, dand in judecata guvernul, cu sprijinul unei mari case de avocatura, care isi asuma aceasta misiune si este capabila sa o duca la bun sfarsit. Basescu, Boc, Seitan, Ungureanu, Oprea, Igas, Udrea, etc. trebuie adusi in fata justitiei!
         In principiu, va asteptam, pe data de 1MAI, la orele 11.00, in Piata Victoriei.Presedintele SCMD 
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
ARTICOL PRELUAT DE PE PAGINA SCMD-POZE ADAUGATE DE cpt (r) MACARAN